Pust...

Bara jag som har ett boring liv just nu? Inte gjort nåt speciellt alls idag fast jag slutade jobba tidigt...gick i solen ett tag, hem, kollade in lite om ansökan till medborgarskapet i usa, träna på kvällen!
Sjukt tråkigt allafall...såg lite bra fotboll på tv nu ikväll också, var väl höjdpunkten det!....

less, trött o mer less bara


gode natter

Kommentarer
Postat av: EM som i Emma

Mitt liv är mer meningslöst än ditt!

2011-04-07 @ 14:16:00
Postat av: Ulfie

tungt Emma, men jag tvivlar påre!

2011-04-07 @ 16:14:14
URL: http://rocketmanismyname.blogg.se/
Postat av: emma

ska vi slåss om saken? :P Nämen vad fan. Titta på vad du har och vad jag har.. Du har ett jobb, en bostad, du tränar fotboll, har vänner i stan m.m.



Visst jag har också vänner, men mina är ju så utspridda överallti både sverige o norge! Jag har ingen trygghet som ett hem som är mitt där JAG bestämmer och har inte haft sedan aug-2009. Arbetslös= får lite pengar!

Istf har jag hela världen framför mig och vraka och väälja på vart jag vill flytta..Men det är inte så lätt heller. För att få en lägenhet måste man ha ett jobb. Och för att kunna söka jobb måste man ha en lägenhet!

Jag vill bara ha lite trygghet här i livet som att ha ett eget hem och en inkomst och vara nöjd med livet! Men saker och ting ser ut att ordna upp sig... Hoppas jag iaf.



Se framemot din usa resa och jobba för att komma dit. Endast du kan göra det. Och har man ett mål som man till 110% jobbar åt så känns vardagen lite lättare för man vet att något kul väntar en!



"Det finns drömmar som är just drömmar som alltid kommer att vara just en dröm. En dröm, bara en vision som du egentligen aldrig kommer att kunna hålla i din hand.



Sedan finns det drömmar som är mer än en dröm; den är som en karta. En karta som... du följer varje dag, vetandes att en dag kommer du att stå på toppen av berget och hålla allt du någonsin drömt om precis i din hand ..."

2011-04-08 @ 15:16:32
URL: http://emmadilemmaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0